Nieuwbouw woningen - Costa del Sol - Malaga - Spanje

Evergreen Mijas

Het nieuwbouwcomplex Evergreen Mijas is ideaal gelegen naast de golfbaan El Chaparral, op enkele meters van het gelijknamige strand, vlakbij het bruisende uitgaansgebied van La Cala de Mijas en het historische centrum van Fuengirola. Er is geen betere plaats om het hele jaar door van het beste mediterrane klimaat te genieten.

De woningen

Evergreen Mijas is een omheind wooncomplex met 80 drie- en vier slaapkamers herenhuizen met een  innovatief, eigentijds en functioneel ontwerp dat aansluit bij de prachtige natuurlijke omgeving. Naast de groene tuinen, ontspanningsruimtes en het gemeenschappelijke zwembad, krijgt u ook toegang tot het aangrenzende sport- en recreatiecentrum met padelbanen, een spa, een fitness, en meer! 

De woningen zijn allemaal zuidelijk of zuidwestelijk georiënteerd, waardoor u kan genieten van veel natuurlijk licht. Er wordt steeds gestreefd naar een perfecte mix tussen design en comfort. De ruime leefruimte zijn ontworpen met oog voor detail, zodat u hier optimaal kan genieten. Ook beschikken de woningen over prachtige tuinen waar u kan genieten van de zonsondergang. De specificaties weerspiegelen de kwaliteit die u van zo een hoogwaardig project mag verwachten, met inbouwapparatuur en geïntegreerde LED-verlichting die warmte en elegantie uitstralen. Bovendien zijn alle woningen uitgerust met airconditioning. 

De garages zijn uitgerust met oplaadpunten voor elektrische voertuigen en de toegangsdeuren voor voertuigen tot het complex zullen automatisch zijn met een afstandsbediening.

Personalisatie

Als u uw woning op maat wilt maken, heeft u de keuze uit diverse opties, waaronder: 

  • 3 opties voor keukenmeubilair. 
  • 2 keuzes van vloeren voor de woning en keuken. 
  • 3 keuzes voor muurverf. 
  • 2 opties voor muurbekleding in de badkamer.

Ook personalisatie van elektrische apparatuur en keukenapparaten kan rechtstreeks met de leverancier geleverd worden. 

Gemeenschappelijke ruimtes

De gemeenschappelijke ruimten van Evergreen zijn ontworpen om de gemeenschappelijke kosten zo veel mogelijk te beperken. 

Er is een fantastisch gemeenschappelijk zwembad, met prachtige tuinen en een heerlijke ligweide om van de zon te kunnen genieten. 

Locatie 

Dit nieuwbouwcomplex is ideaal gelegen direct aan de El Chaparral golfbaan in Marbella, tussen La Cala de Mijas en Fuengirola. Buiten een prachtige natuurlijke omgeving, zijn er ook geweldige bars, restaurants en vrijetijds- en sportfaciliteiten. Het naburige strand El Chaparral ligt op slechts vijf minuten van het complex. 

Prijzen en oppervlakte

De prijzen vanaf €675.000,-. Er zullen zowel drie- als vierslaapkamer woningen zijn. Bovendien beschikken ze allemaal over een prachtige tuin.

Indicatie van de prijzen:

  • 3 slaapkamers – oppervlakte 169 m2 tot 170 m2 – 675.000 € tot 715.000 €
  • 4 Bedrooms – oppervlakte 169,00 m2 to 171,00 m2634.000 € tot 794.000 €

Voor actuele beschikbaarheid en prijzen vraag infopakket aan >>